Privacyverklaring

Privacyverklaring

Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG)

Deze verklaring beschrijft hoe Zanggroep Chajim  omgaat met het opslaan en gebruik van persoonsgebonden gegevens van leden, oud-leden, dirigenten, pianist van het koor. De aanleiding hiervoor is de aangescherpte wetgeving, zoals beschreven is in de Algemene Verordening Gegevensbescherming , die ingaat per 28-5-2018.

Persoonlijke gegevens die wij bewaren

Van de koorleden: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, IBAN-nummer, stemgroep en de data van lidmaatschap.

Van de pianist  : naam- en (e-mail)adresgegevens en telefoonnummer

Van de dirigent: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, IBAN-nummer.

Met welk doel bewaren wij deze gegevens

Wij gebruiken deze persoonsgegevens om contact te kunnen onderhouden over projecten, repetities, optredens en concerten. En om leden op de hoogte te houden van onze activiteiten door het sturen van e-mails en berichten op sociale media. Ook plaatsen wij soms voor promotionele doeleinden foto’s en beeldmateriaal van (een deel van) het koor op sociale media.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden, zonder voorafgaande toestemming.

Rechten in het kader van AVG

U heeft het recht om uw gegevens in te zien en te wijzigen en om ‘vergeten te worden’ door uw gegevens te laten verwijderen. Ook heeft u het recht op niet te worden getoond op foto’s en ander beeldmateriaal.

Voor meer informatie over onze gegevensverwerking of voor een verzoek tot aanpassen van uw gegevens, kunt u contact opnemen met   chajimschoonebeek@hotmail.com

Meest recente reacties

Deel deze pagina